henrik
Henrik Lyngbye Pedersen
Formand og stifter
Henrik Lyngbye Pedersen er uddannet socialpædagog og terapeut og har arbejdet i det sociale felt i mange år. Han er desuden forretningsmand med eget investeringsfirma hvor fokus er på sundhed og økologi. Han er gift med Susse Pedersen og sammen har de stiftet firmaet intermezzo, hvor de arbejder med terapi, samtale og rådgivning. Henrik er dessuden bestyrelsesformand i en del selskaber.
peteralbaek_03
Peter Albæk
Bestyrelsesmedlem, Medejer af Lead Agency
”Peter Albæk er uddannet i Statskundskab ved Københavns Universitet fra 1992, har en fortid i Sundhedsministeriet og er til daglig partner i en kommunikationsvirksomhed. Sideløbende har Peter gennem 25 år engageret sig i bestyrelsesarbejde på børn- og ungeområdet med et særligt fokus på udsatte børn og unge. Eksempelvis i Børns Vilkår, hvor Peter fra 2000 til 2004 var næstformand og fra 2004 til 2014 formand. I dag er Peter formand i Joannahuset, et krisecenter for børn og unge, startet i august 2020. Siden 2015 har Peter været formand og i dag næstformand for Mentorbarn, der matcher mentorfamilier med anbragte børn og unge. Peter er tillige bestyrelsesmedlem i Arla Fonden.”
MPW
Mette Porskær Winther
Bestyrelsesmedlem, Advokat (Kromann Reumert)

Mette Porskær Winther ville engang have været socialrådgiver, men endte med at vælge juraen. Hun er advokat og partner hos Kromann Reumert, hvor hun er leder af forretningsområdet Private Clients, der bl.a. beskæftiger sig med fondsret. Mette har derfor stor erfaring med tilrettelæggelse af arbejdet i en fond.

Mette sidder også selv i bestyrelsen for flere andre almen velgørende fonde, hvoraf nogle også har et rent socialt sigte, herunder rettet mod børn og unge. Hun er derfor bekendt med det aktuelle socialpolitiske klima og de aktuelle sociale udfordringer.

På det sociale område bliver behovet for “endnu en fond”, desværre nok aldrig udtømt, og det er derfor væsentlig, at vi – udover at yde tiltrængt konkret støtte – forhåbentligt også kan medvirke til, at der på forskellig måde sættes og fastholdes et fokus på den sociale omsorg for børn og unge”

Børn, Unge og Sorg pro bono klient hos Gorrissen Federspiel og vikarierer pt. for en kollega i dette pro bono arbejde.
Tea_Bengtsson
Tea Torbenfeldt Bengtsson
Bestyrelsesmedlem
Tea Torbenfeldt Bengtsson er ph.d. i sociologi og ansat som seniorforsker ved VIVE – det nationale analyse og forskningscenter for velfærd. Hendes forskning omhandler børn og unge i udsatte livssituationer og hun har skrevet ph.d. om unge anbragt på sikrede institutioner og deres hverdagsliv. Hendes nuværende forskning fokuserer på unges møde med retssystemet, når de er tiltalt for vold. Hun har tidligere været ansat som adjunkt på Sociologisk Institut ved Københavns Universitet og er forfatter til en række danske og internationale udgivelser om udsatte børn og unge.